Bacon's House

DINER A 6 MAINS VENDREDI 26 AVRIL 2024 DES 19:30

La Maison de Bacon vous reçoit en toute intimité pour un dîner réalisé à 6 mains. Menu en 7 services et accord mets/vins à 5 temps.
PHILIPPE JOANNES, MOF 2000
NICOLAS DAVOUZE, BOCUSE D'OR FRANCE
FRANCK FERIGUTTI, MOF 2000 POUR RESERVER
par email : reservation@maisondebacon.fr
par téléphone : 04 93 61 50 02

diner 6 mai 26 AVRIL 2024 à la maison de bacon

Your Events

La Maison de Bacon also offers you the possibility of organizing your professional and personal events. We will be committed to making these moments a memorable experience. Imagine your reception at Cap d'Antibes facing the sea, on the ramparts of the old town with the Mercantour massifs in the background...

Our Universes

Bar & Lounge

A sumptuous 6-meter palace bar with ten seats at the counter and a lounge area with 20 seats around sofas and armchairs.

Our Menu

Some signature dishes

  • SOUPE DE POISSONS DE ROCHE
  • RAVIOLES DE LANGOUSTE CUISINEE DANS SON FUMET
  • CARPACCIO DE LA PECHE DU JOUR
  • DELICES DE LOUP

Our Chef

Our Chef, Nicolas Davouze, Bocuse d'Or, offers seafood and Mediterranean cuisine. Nicolas Davouze has worked with the greatest: Paul Bocuse, Alain Ducasse, Jean Yves Leuranguer, Philippe Labbé, Régis and Jacques Marcon, Gilles Goujon, Eric Frechon and his mentor the MOF Franck Férigutti, but also Pierre Gagnaire then alongside the MOF Alain Montigny. We let you discover its refined menu of signature dishes.

Le Directeur du Restaurant

Julien Rodrigues, au dynamisme positif doté d'un sourire lumineux est le Directeur du Restaurant de la Maison de Bacon. Son parcours en France et à l’international dans de grandes Maisons lui confère toute la légitimité et l’autorité naturelle pour être le chef d’orchestre de la chorégraphie du service.

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