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PAQUES 20/04/2025 & 21/04/2025

20 avril - 21 avril

145€

Menu de Pâques

142 euros

BRIOCHE DE PARTAGE AUX OLIVES TAGGIASCHE
EMULSION TAPENADE
Homemade focaccia with taggiasche olives, olive spread

DEGUSTATION / AMUSE BOUCHE

TARTELETTE DE JAUNE D’OEUF CONFIT A L’HUILE D’OLIVE LUCANGELI

AUX PETITS POIS DE PAYS

Candied egg yolk tartlet with Lucangeli olive oil, and local sweet peas

TERROIR / BY LAND

ASPERGES BLANCHES ETUVEES, FIN COULIS D’AIL DES OURS
CROUSTILLE DE PAIN TOASTE, CRÈME MALTAISE

Steamed white asparagus, light wild garlic coulis, crunchy toasted bread, Maltese cream

LA PECHE / BY SEA

TARTARE DE SERIOLE AUX AROMATES ET CITRON PITACOU

VINAIGRETTE A L’HUILE DECARLO MANDARINE ET POUSSES DE LA FERME DE GABIN

Avec caviar osciètre de la Maison Kaviari 10gr             30 euros

Amberjack tartar with condiments and pitacou lemon
Mandarin Decarlo olive oil vinaigrette and sprouts from Gabin’s farm
With Oscietra caviar from House Kaviari 10gr              30euros

INSTANT FRAICHEUR/ SWEET TOUCH

SORBET DE CEDRAT AU GENIEVRE TORREFIE ET GIN 44°N DE GRASSE, TAGETES

Citron sorbet with roasted juniper and 44°N gin from Grasse, citrus marigold

ALPES DE HAUTE PROVENCE / FROM THE ALPS

SELLE D’AGNEAU FARCIE AUX HERBES, MORILLES JUMBO AU VIN JAUNE

BEURRE DE CEPE GRILLE MAISON

Lamb saddle with Provence herbs, jumbo morels in “vin jaune”
Homemade roasted porcini butter

DOUCEUR DE PAQUES DE NOS PATISSIERS / CHOCOLATE SURPRISE

NID DE POULE FOURRE AU CHOCOLAT JIVARA FRUITE

ONCTUEUX GLACE A LA PATE A TARTINER ZK DE CATHERINE BROTHIER

Hen nest stuffed with fruity Jivara chocolate,
Chocolate hazelnut spread ice cream ZK from Catherine Brothier

MIGNARDISES DE PAQUES / EASTER CANDIES

Détails

Début :
20 avril
Fin :
21 avril
Prix :
145€
Site :
https://maisondebacon.fr/menu-de-paques/

Lieu

MAISON DE BACON
664 Boulevard de Bacon
ANTIBES, 06160 France
+ Google Map
Téléphone
0493615002
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HORAIRES RESTAURANT

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ADRESSE

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